Onze locaties

Pettelaarpark 23
5216 PJ 's-Hertogenbosch Routebeschrijving
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam   Routebeschrijving
Sorry, your browser does not support inline SVG.
Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG. Sorry, your browser does not support inline SVG.
2000
2002
2006
2008
Oprichting Keser
1e medewerker in dienst
Begin Aspergeavond-traditie
Verhuizing naar Rompertdreef in Den Bosch

Locaties

Een kijkje hoe het er bij Keser op kantoor uitziet

Sorry, your browser does not support inline SVG.

8 redenen

waarom wij werken bij Keser

Recruitment bureaus, daar zijn er heel veel van. Het is dan ook een heel mooi vak en bij Keser werken we met een groep enthousiaste collega's die allemaal bewust voor een carrière bij Keser hebben gekozen. Waarom? Daarvoor zijn genoeg redenen te bedenken, hieronder alvast een eerste aanzet met 8 redenen:

1. We werken samen

Bij Keser staat samenwerking voorop. Natuurlijk hebben we persoonlijke doelstellingen, maar deze zijn altijd ondergeschikt aan het groepsbelang. Dit merk je dagelijks, waarbij opdrachten en kandidaten onderling worden besproken. De match is leading, wie deze maakt is minder belangrijk.

2. Duidelijke propositie die werkt

Al bijna 10 jaar volgen wij onze specialisatie, het Order to Cash proces. Hierdoor hebben we focus, herkennen we uitdagingen van zowel klant als kandidaat, weten we een goede match te maken en zijn we gesprekspartner. Kortom we hebben toegevoegde waarde.

3. Het fijne van groot én klein

Met 2 kantoren, 3 regio teams, talent sourcing, online marketing en een goed lopende backoffice hebben we inmiddels een professionele organisatie opgebouwd. Een die groot genoeg is om een verschil te maken in de recruitment markt. Aan de andere kant zijn we met 20 collega's nog klein, de lijnen zijn hier echt kort, waardoor we allemaal invloed kunnen uitoefenen op hoe we werken.

4. We mogen nieuwsgierig zijn

Stiekem zijn we bij Keser allemaal nieuwsgierige mensen. We willen graag weten wat er bij de ander speelt en stellen daarom van nature heel veel vragen. Dat mag je hier de hele dag doen, vragen stellen, graag zelfs! Dan pas krijg je de informatie waardoor je de klant en kandidaat goed kan helpen.

5. Work / life balance

Je ziet het vaak in vacatureteksten, geen 9 tot 5 mentaliteit. Eerlijk gezegd, zien wij het juist anders. De betrokkenheid van onze collega's is hoog, maar kent ook grenzen. Je kunt niet altijd aan staan. Wanneer je aan het einde van de dag de deur sluit, dan moet je kunnen genieten van je vrije tijd. Morgen is weer een nieuwe kans om er samen voor te gaan.

6. Integriteit als standaard

Als commerciële organisatie vinden we resultaat belangrijk, al zegt dit resultaat ons niets als we niet kunnen werken volgens onze normen en waarden. Integriteit hebben we hoog in het vaandel staan, we communiceren eerlijk en transparant en doen niets zonder toestemming van kandidaat of opdrachtgever. Om de AVG door te voeren hoefden we dan ook weinig te veranderen aan ons proces.

7. Persoonlijk groeien = groeien als bedrijf

Groeien doen we iedere dag, in onze persoonlijke ontwikkeling en als organisatie. Fouten mogen we maken, hierdoor worden we beter in ons vak en maken we stappen in onze Keser carrière. Door de groei van het team, groeit de Keser organisatie ook, ieder jaar weer.

8. Werken voor en met leuke mensen

Kandidaten die wij spreken zijn communicatief, carrière gericht en hebben vaak een internationale achtergrond. Boeiende mensen, waarbij ieder gesprek anders is. Bij Keser werken we ook met leuke mensen, dat zie je vooral tijdens de gezamenlijke lunches, borrels, feestjes en succesmomentjes, "helaas" komt er regelmatig taart voorbij.